Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Bunny Tiger Greece Collection! Μεγάλος Διαγωνισμός

Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Bunny Tiger Greece Collection! Μεγάλος Διαγωνισμός

Συμπληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα δοκιμαστικής λειτουργίας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη και την αγάπη σας. Σε λίγες μέρες έχουμε περισσότερες από 200 εγγραφές από djs και επιχειρηματίες.

Η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα.  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επίσημη συνεργασία μας με την Bunny Tiger και την δημιουργία μίας συλλογής με κομμάτια από έλληνες house djs. 

Η Bunny Tiger είναι μία από τις παγκόσμιες δισκογραφικές εταιρίες της house μουσικής σκηνής, η οποία έχει αναδείξει πολλούς κορυφαίους djs όπως Sharam Jey, Kolombo, Teenage Muntats, Purple Disco Machine, Vanila Ace, Loulou Players και πολλούς άλλους. Έχοντας έδρα την Γερμανία που αποτελεί το επίκεντρο της house σκηνής έχει καταφέρει να παραμένει επίκαιρη και να αναδεικνύει συνεχώς νέα ταλέντα.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει από την Bunny Tiger σε παγκόσμιο επίπεδο και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και να ξεχωρίσουν. Είκοσι τυχεροί θα έχουν την δυνατότητα να κυκλοφορήσουν τα κομμάτια τους και να συνεργαστούνε με τους κορυφαίους house djs για remixs.

Στα πλαίσια της προβολής και προώθησης της συλλογής θα πραγματοποιηθούνε 8 events σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος και άλλους 5 προορισμούς που θα οριστικοποιηθούνε το συντομότερο δυνατόν και θα εξαρτηθούνε από τα μέτρα της κυβέρνησης για τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι νικητές του διαγωνισμού θα συμμετέχουν σε όποιο event επιθυμούνε, όπου θα παρουσιάσουν το set τους στο κοινό και θα μοιραστούνε τα decks με τον Sharam Jey και άλλους djs παγκόσμιου βεληνεκούς.  

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 4 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου. Οι διαγωνιζόμενοι θα μας στείλουν τα κομμάτια τα οποία θα αξιολογήσει το team της Bunny Tiger το οποίο απαρτίζεται από κορυφαίους djs, παραγωγούς, managers και bookers.

Η επιλογή των κομματιών θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου και η επίσημη κυκλοφορία έχει οριστεί για την Πέμπτη 25 Ιουνίου.

Στις 3, 4 και 5 Ιουλίου εφόσον είναι επιτρεπτό, θα πραγματοποιηθούνε τα πρώτα 3 events για την προβολή και προώθηση της συλλογής στην χώρα μας. Τα επόμενα 5 events του promo tour θα πραγματοποιηθούνε από 4 μέχρι 9 Αυγούστου. 

            Περισσότερες πληροφορίες σύντομα… 

Είσαι dj; Μην χάνεις χρόνο και ετοίμασε το δικό σου κομμάτι που θα σε βοηθήσει να συμμετέχεις στην Bunny Tiger Greece Collection και να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

Αφήστε μας ένα σχόλιο!
Σχόλιο
Name
Email