Λίγα λόγια για το Greekdjs.gr

Λίγα λόγια για το Greekdjs.gr

Το Greek djs είναι ένα site που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό Booking Agency στην χώρα μας χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς καμία προμήθεια.

Δημιουργήστε το προφίλ σας εντελώς δωρεάν για 2 μήνες δοκιμαστικής περιόδου και στην συνέχεια επιλέξτε το πακέτο συνδρομής που σας ενδιαφέρει. Το μηνιαίο κόστος των πακέτων φιλοξενίας στο site είναι ελάχιστο και οι δυνατότητες προβολής και προώθησης απεριόριστες.

Με στόχο την προβολή και διαφήμιση όλων των Ελλήνων djs και γνώμονα την δύσκολη περίοδο για τα καταστήματα ενδιαφέροντος (bars – clubs κτλ) δημιουργήσαμε ένα site το οποίο θα ανεβάσει το επίπεδο της ελληνικής μουσικής σκηνής και θα δώσει νέα ώθηση στους Έλληνες djs.

Το site παρέχει προβολή και διαφήμιση σε όλους τους Έλληνες djs ανεξαρτήτως αναγνωρισιμότητας, ηλικίας και είδους μουσικής. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ εύκολα και απλά. Να επιλέξετε το είδος μουσικής που σας αντιπροσωπεύει, να δημοσιεύσετε τα social media που διαθέτετε, videos από την δουλειά σας και το πιο σημαντικό να προσθέσετε το τηλέφωνο σας για τους υποψήφιους πελάτες-συνεργάτες σας.

Έχετε την δυνατότητα να προβάλλεται την δουλειά σας ώστε οι επιχειρηματίες και οι διοργανωτές εκδηλώσεων να έρθουν γρήγορα και άμεσα σε επαφή μαζί σας. 

Ανερχόμενοι djs θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε τις ευκαιρίες που αναζητάτε και να ξεχωρίσετε. Συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, κυκλοφορίες κομματιών σε δισκογραφικές εταιρίες, συμμετοχή σε parties και πολλές ακόμη δραστηριότητες.

 Επίσης το site σύντομα θα διαθέτει dj shop με τιμές χονδρικής ώστε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεστε σε τιμές κόστους.

 Όσον αφορά τους επιχειρηματίες μπορούνε άμεσα να αναζητήσουν διαθέσιμους djs αναλόγως το είδος μουσικής αλλά και την περιοχή τους.

Επίσης μπορούνε να γνωρίσουν νέους djs στο είδος μουσικής που επιλέξανε και κυρίως να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους.

Το greekdjs.gr είναι το ηλεκτρονικό booking agency που θα βοηθήσει τον κάθε Έλληνα dj να απογειώσει την καριέρα του. 

Είσαι dj??? 

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και δημιούργησε το δικό σου προφίλ!!!

Τρόπος εγγραφής:

Αφήστε μας ένα σχόλιο!
Σχόλιο
Name
Email